UITNODIGING FEESTELIJKE BOEKPRESENTATIE

Menno WiersmaCOLUMNS

Meer dan 33 jaar heb ik als bistedokter lief en leed gedeeld met talloos veel dieren en al hun baasjes. Allemaal beesten die door hun eigenaren aan mij werden toevertrouwd. De afgelopen twintig jaar heb ik de lezers van regionale bladen en dorpskranten in het hart van Fryslân deelgenoot gemaakt van mijn werkzaamheden en belevenissen middels honderden columns, epistels en reportages. Mijn lang gekoesterde wens om de mooiste, aardigste en leukste verhalen en anekdotes ooit eens in een boek te bundelen is eindelijk in vervulling gegaan. Op dierendag 4 oktober a.s. zal hiervan een feestelijke boekpresentatie plaatsvinden in het partycentrum van De 2 Gemeenten in Jirnsum. Zowel diereigenaren als lezers zijn daarbij van harte welkom!

‘ELKE DAG DIERENDAG’

De titel van het boek is ontleend aan een column die speciaal voor de Leeuwarder Courant door mij was geschreven. Was het immers niet (bijna) elke dag dierendag bij ons op de praktijk? Illustrator Frâns Faber heeft het boekwerk van een aantal fantastische tekeningen voorzien en tevens de cover voor zijn rekening genomen. Uitgeverij Louise heeft de uitdaging opgepakt om er een prachtig boek van te maken.

De cover van Frâns Faber

KLEURPLAATWEDSTRIJD

De voorzijde van het boek is nog niet van kleuren voorzien. Daarom dagen de uitgever, de schrijver én de tekenaar de jeugd uit het hart van Fryslân uit om cover van het boek een kleurrijk uiterlijk te geven. Print deze afbeelding uit en lever die ingekleurd vóór dierendag weer in bij Middelpunt in Akkrum, bij Menno thuis of op de Dierenartspraktijk in Grou. Zet je naam, adres en telefoonnummer er duidelijk op. De inzenders van de mooiste drie kleurplaten worden beloond met een leuke prijs!

OPGAVE IS WENSELIJK!

Als u van plan bent op de feestelijke boekpresentatie langs te komen, graag opgeven via de mail: menno@bistedokter.nl   

De aanvang is 20.00 uur in De 2 Gemeenten in Jirnsum, inloop vanaf 19.30 uur en u bent de gehele avond welkom. Uiteraard zal het boek dan ook verkrijgbaar zijn.

Menno & Lia hopen op een vrolijk weerzien en wij heten u allemaal hartelijk welkom. Heel graag tot dinsdagavond 4 oktober!

(Foto: Dick Jonker)

September 2022